Najdi nas na facebooku

Trgovine TOM in JERRY

 

Na kratko o nas ..kdo smo :)


Podjetje ZooPets je majhno družinsko podjetje, ki se že desetletje ukvarja s prodajo kvalitetnih izdelkov za male živali v specializiranih trgovinah za male živali Tom in Jerry. Zaposleni v podjetju ZooPets imamo bogate izkušnje na področju oskrbe, prehrane in nege domačih živali, strankam pa smo vedno na voljo z nasveti. Vsaki stranki se individualno posvetimo, saj ima vsak hišni ljubljenček drugačne potrebe.

 

Več kot 15 let se že ukvarjamo z vrhunsko vzrejo bernskih planšarskih psov, ostali zaposleni pa imamo izkušnje tako na področju kinologije, kot tudi živalovarstva. V trgovinah vam nudimo izdelke visoke kvalitete, preizkušene na naših živalih, saj prodajamo samo izdelke za katerimi stojimo 100%.

Ponujamo vam popolnoma drugačen prodajni asortiman od drugih trgovin, smo uvozniki znamk :  Holistična briketirana hrana za pse in mačke  Fromm Family Gold, OmniPro za pse in muce , hipoalergena pasja hrana H-Allergen HA+, Super Premium  ter Grain free Crockex Wellness, First Class, Premium briketirane hrane Waldi in Meglium, kvalitetni monoproteinski konzervirani hrani UniPro in FOP, zelo kvalitetne prehranske dodatke angleškega proizvajalca Lintbells, popolnoma naravno Cruelty Free kozmetiko Greenfields, zelo kvalitetna in praktična ležišča Vet Bed, kvalitetno opremo za pse priznanega ameriškega proizvajalca Lupine Pet, ter naravne sušene priboljške Waldi, katere dobite pri nas po garantirano najbolj ugodnih cenah.

Ker vemo, da ima v današnjem času vedno več psov probleme z alergijami vam ponujamo široko izbiro hipoalergenih produktov, primernih za občutljive pse, ter pse z alergijami in prebavnimi težavami.

Največja nagrada za naše delo so zadovoljne stranke, predvsem pa njihovi zdravi in zadovoljni štirinožci, ki se z veseljem vračajo.
Enostavno zato, ker JIH imamo RADI.

 TOM IN JERRYnovq1a

 

 

 

Filter naslova     Prikaži # 
#
 

Prijava na e-novice

mailing Naročite se na
e-novice
- novosti
- popusti
- akcije

Vnesite svoj email naslov:

Brezplačna dostava

dostava

nad 39 EUR

Naše znamke

 h-allergen fromm grainfree omnipro crockex meglium waldi unipro greenfields lintbells yumega lupinepet dry-bed

Zadnji izdelki

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več o možnih nastavitvah piškotkov si lahko preberete tukaj.

Z zgoraj navedenim